Bedrijvenuurtje

Geachte ondernemer,

We hebben er even op moeten wachten maar we mogen weer! Stichting Pinksterfeesten Bornerbroek en Ondernemersvereniging De Doorbraak organiseren dit jaar wederom gezamenlijk “Het Bedrijvenuurtje”. Wij willen ook u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn op vrijdagmiddag 3 juni vanaf 16.30 uur!
Het bedrijvenuurtje is in het leven geroepen om alle bedrijven in en rondom Bornerbroek samen met hun medewerkers een gezellige middag/avond te laten beleven, en zo op feestelijke wijze het pinksterweekend in te luiden. Wederom hebben we dit jaar naast de muzikale omlijsting van een drive-in, ook weer een artiest weten te strikken die er samen met jullie één groot feest van wil gaan maken!
Uiteraard hopen we u en uw medewerkers allen te treffen in de feesttent aan de Entersestraat!
Door het digitale inschrijfformulier via de website in te vullen kunt u op naam van uw bedrijf/organisatie vooraf entreebewijzen in de vorm van bandjes voor u en uw medewerkers bestellen. Tevens bestaat de mogelijkheid vooraf munten te bestellen die bij aankomst voor u klaarliggen.  Munten kunnen ook tijdens het bedrijvenuurtje aan de kassa gekocht worden. Echter dan zonder btw-voordeel. Alle munten zijn het hele weekend geldig.

Extra punt van aandacht is dat de entreebewijzen/bandjes echt om de pols moeten zodat er geen verwarring ontstaat.

Bij de entreeprijs is inbegrepen:

  • Koffie/thee bij binnenkomst
  • Diverse hapjes op schaal
  • Haringtent
  • Een heerlijke versnapering in de vorm van een buffet
  • Toegang tot de aansluitende “Brookeravond” vanaf 20.00uur

Heeft u nog vragen over het bedrijvenuurtje? Neem dan contact op met Frank Oosterveld 06-12996650 of Ingrid Wilmink 06-30872184.

Tot 3 juni!

Met vriendelijke groet,

Stichting Pinksterfeesten Bornerbroek
Ondernemersvereniging De Doorbraak