Na het succes van afgelopen jaren organiseren Stichting Pinksterfeesten Bornerbroek en  Ondernemersvereniging De Doorbraak dit jaar wederom gezamenlijk “Het Bedrijvenuurtje”

Wij willen ook u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn op vrijdagmiddag 18 mei vanaf 16.30 uur!

Het bedrijvenuurtje is in het leven geroepen om alle bedrijven in en rondom Bornerbroek samen met hun medewerkers een gezellige middag/avond te laten beleven, en zo op feestelijke wijze het pinksterweekend in te luiden. Voorgaande jaren is dit zeker gelukt, en ook dit jaar hopen we er weer een groot feest van te maken. Dit jaar hebben we naast de muzikale omlijsting van drive-in “The Black Cat”, ook een fantastisch optreden van de Bornerbroekse CLUBBB3 gepland staan.

Uiteraard hopen we u en uw medewerkers allen te treffen in de feesttent aan de Entersestraat!

Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u op naam van uw bedrijf/organisatie vooraf entreebewijzen voor u en uw medewerkers bestellen. Het inschrijfformulier is hier te downloaden.

Tevens bestaat de mogelijkheid vooraf munten te bestellen die bij aankomst voor u klaar liggen.

Munten kunnen ook tijdens het bedrijvenuurtje aan de kassa gekocht worden. Echter dan zonder BTW voordeel. Alle munten zijn het hele weekend geldig.

Bij de entreeprijs is inbegrepen:
– Koffie/thee bij binnenkomst
– Diverse hapjes op schaal
– Haringtent
– Een heerlijke versnapering in de vorm van een buffet
– Toegang tot de aansluitende “Brookeravond” vanaf 20.00uur (de bar aan de kant van het bedrijvenuurtje zal vanaf dit tijdstip sluiten)

Heeft u nog vragen over het bedrijvenuurtje?

Neem dan contact op met Frank Oosterveld 06-12996650 of Ingrid Wevers 06-30872184.

Tot 18 mei!!!