De Pinksterfeestenkrant is uit!

Zoals u van ons gewend bent hebben we dit jaar weer een prachtige krant uitgebracht in Twente, lees hier alles over deze editie van de Pinksterfeesten! Klik hier voor de krant!

Super Schlager Samstag

Liebe Leute aus Bornerhose und Omstrekung Ab nun konnen joelie platzen reservieren fur de Super Schlager Samstag. Das kann bei die Jan Ketselaar auf nr: 0653185282. Hierbei steht die plattegrund von die tent mit genummerde Tischen. Reservieren via die Site ist jammer genug technisch nicht mogelich. Also ruf die Jan an und reservier platzen. An… Lees meer »

Vrienden van de Pinksterfeesten

De Vrienden van de Pinksterfeesten Het idee Eind 2015 is de nieuwe sponsorcommissie opgezet, zij bedachten het idee ‘Vrienden van de Pinksterfeesten’ Succes Het debuut van de Vrienden van werd in 2016 en 2017 een groot succes! Maar liefst 150 mensen werden Vriend van de Pinsterfeesten! Voor maar €50,- had deze snelst groeiende vriendengroep het… Lees meer »

Bedrijvenuurtje

Na het succes van afgelopen jaren organiseren Stichting Pinksterfeesten Bornerbroek en  Ondernemersvereniging De Doorbraak dit jaar wederom gezamenlijk “Het Bedrijvenuurtje” Wij willen ook u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn op vrijdagmiddag 18 mei vanaf 16.30 uur! Het bedrijvenuurtje is in het leven geroepen om alle bedrijven in en rondom Bornerbroek samen met… Lees meer »

Mighty Machinery Monday!

Al eerder aangekondigd, maar o-zo belangrijk! Onderdeel van de Mighty Machinery Monday; de Houtkloverdag! Wie is het meest innovatief, snelst of origineelst: Schrijf je in door hier te klikken! Het programma: 9:45 uur Kerkdienst in de Grote feesttent 10:45 uur Start oldtimerrondrit (minimaal 10:30 uur aanwezig) 11:00 uur Overige machines/ambachten dienen aanwezig te zijn voor opbouwen… Lees meer »