Vrienden van de Pinksterfeesten

De Vrienden van de Pinksterfeesten Het idee Eind 2015 is de nieuwe sponsorcommissie opgezet, zij bedachten het idee ‘Vrienden van de Pinksterfeesten’ Succes Het debuut van de Vrienden van werd in 2016 een groot succes! Maar liefst 100 mensen werden Vriend van de Pinsterfeesten! Voor maar €50,- had deze snelst groeiende vriendengroep het gehele weekend… Lees meer »

Bedrijvenuurtje

Na het succes van afgelopen jaren organiseren Stichting Pinksterfeesten Bornerbroek en Ondernemersvereniging De Doorbraak dit jaar wederom gezamenlijk “Het Bedrijvenuurtje”. Wij willen ook u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn op vrijdagmiddag 2 juni vanaf 16.30 uur!   Het bedrijvenuurtje is in het leven geroepen om alle bedrijven in en rondom Bornerbroek samen… Lees meer »

Mighty Machinery Monday!

Al eerder aangekondigd, maar o-zo belangrijk! Onderdeel van de Mighty Machinery Monday; de Houtkloverdag! Ken of ben jij diegene met een eigengemaakte houtklover? Geef je dan snel op en win 1 van de 3 prijzen! Schrijf je in door hier te klikken! Wat kun je verder verwachten op de Mighty Machinery Monday: – Oldtimerrondrit – Diverse… Lees meer »